Een sterke samenwerking

MeRu Installatietechniek werkt samen met MeRu Service. Samen vormen zij een team van vakmensen met bakken aan kennis over en ervaring in techniek. MeRu Service is de partij die helpt bij fabrieksonderhoud. Periodieke onderhoudsklussen? Die worden op betrouwbare en resultaatgerichte wijze begeleidt en uitgevoerd. Op deze pagina lees je meer over de diensten van MeRu Service.

Onderhoud en service

Als MeRu Service het over onderhoudsklussen heeft, dan bedoelen ze geen schilderwerk of het repareren van leidingen. MeRu Service richt zich namelijk op al het onderhoud aan fabrieksmachines en installaties. Ondernemers in de industriële sector weten dat onderhoudsklussen in een fabriek veel planning vraagt en daarnaast veel tijd in beslag neemt. MeRu Service is een professionele partner die dit werk uit handen neemt. Zij plannen het onderhoud, doen de voorbereiding en sturen de gehele onderhoudsklus aan.

Werken met ZZP’ers in de techniek

In Nederland zijn er een hoop ZZP’ers. Meer dan één miljoen zelfs, als we de statistieken mogen geloven. Een groot deel van deze ondernemers is werkzaam binnen de techniek. ZZP’ers in de techniek leveren dus een grote bijdrage aan de Nederlandse economie. Toch leggen veel ZZP’ers het af tegen grote bedrijven die bepaalde klussen of aanbestedingen gegund krijgen.

Meru Service vindt dit een groot gemis binnen de technische branche en wil de samenwerking met andere ZZP’ers bevorderen. Meru Service is daarom ook een ZZP-platform waarbinnen grotere opdrachten binnen de technische branche worden verworven. Voor veel ondernemers wordt dit als complex ervaren, maar met Meru Service is dat verleden tijd!

De leus van MeRu Service? Samenwerken loont! Wil jij ook samenwerken met andere ZZP’ers of meer informatie over hoe MeRu Service werkt? Of heb je een onderhoudsklus die de juiste aandacht verdient? Neem dan eens contact op of neem een kijkje op de website van MeRu Service.